تهران – ایرنا – مدیر دفتر بهرهبرداری و نگهداری از تأسیسات آبی و برقآبی شرکت آب منطقهای تهران گفت: سیلابهای اخیر حدود ۹.۵ میلیون متر مکعب به ذخایر آبی استان تهران اضافه کرده است.
به گزارش روز شنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو ، “محمد شهریاری” افزود:با استقرار سامانه بارشی از هفته گذشته در استان تهران، حجم آب ورودی به مخازن سدهای تأمین کننده آب استان تهران تا حدودی بهبود یافت.
وی ادامه داد: از ۵ مرداد تا ۸ مردادماه حدود ۲۳.۳ میلیمتر بارش در سطح استان به وقوع پیوسته است،
شهریاری افزود: این رقم نسبت به زمان مشابه سال گذشته و متوسط بلند مدت با افزایش چشمگیری مواجه بوده است.
مدیر دفتر بهرهبرداری از تأسیسات آبی و برقآبی شرکت آب منطقه ای تهران با اشاره به بارش ۲۰۳.۴ میلیمتری از ابتدای سال آبی تاکنون گفت: این رقم در مقایسه با میزان ۲۷۳.۵ میلیمتری متوسط بلند مدت بیانگر کاهش ۲۵.۶ درصدی بارش ها در استان تهران است.
وی در باره شرایط مخازن سدهای تأمین کننده آب استان تهران گفت: در حال حاضر ۵۶۵ میلیون متر مکعب آب در مخازن سدهای پنجگانه تامین کننده آب استان تهران ذخیره شده است که این حجم در روز مشابه سال گذشته ۶۸۱ میلیون متر مکعب بوده است.
شهریاری خاطرنشان کرد: همچنین ورودی آب به مخازن سدهای استان تهران نسبت به مردادماه سال گذشته با افزایش خوبی روبه رو بوده است به طوری که در ۷ روز ابتدایی مردادماه سال گذشته میزان ورودی ۱۱.۸ میلیون متر مکعب بوده اما این حجم در هفت روز ابتدایی مردادماه سال جاری با ۷۷ درصد افزایش به ۲۱ میلیون متر مکعب رسید.
وی گفت: بارندگی ها و سیلاب های روزهای اخیر بیشترین تاثیر را روی سد ماملو داشته به طوری که وضعیت ذخیره آب این سد ۵.۵ میلیون متر مکعب بهبود یافته است.
این مقام مسوول گفت:همچنین با بارش های اخیر ذخایر سدهای لار ۱.۶ میلیون متر مکعب، لتیان یک میلیون متر مکعب، طالقان ۱.۲ میلیون متر مکعب و امیرکبیر کمتر از یک میلیون متر مکعب افزایش یافته است.
مدیر دفتر بهره برداری از تأسیسات آبی و برقآبی شرکت آب منطقهای تهران در پایان با بیان اینکه بارشها و سیلابهای اخیر در مجموع حدود ۹.۵ میلیون متر مکعب وضعیت ذخایر آبی استان را بهبود بخشیده است، گفت: با توجه به کاهشهایی که هم در میزان نزولات جوی و هم در منابع آب ورودی به سدها طی دوسال پی درپی خشکسالی مواجه بوده ایم، از شهروندان محترم تقاضا داریم همچنان مدیریت مصرف و صرفه جویی را مدنظر داشته باشند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.