معاون وزیر جهاد کشاورزی، با بیان اینکه از زمان برداشته شدن ارز ۴۲۰۰ تومانی موز و بالا رفتن نرخ ارز نیمایی واردات موز به کشورمان کاهش یافته است گفت: تنها در استان سیستان و بلوچستان می توانیم کسری ۴۳۰ هزار تنی تولید موز را تامین کنیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد علی طهماسبی معاون وزیر در امور باغبانی امروز در نشست خبری در این وزارتخانه اظهار کرد: با توجه به ارزش افزوده ای که تولید موز در کشور دارد تقاضا برای تولید این محصول در مناطق جنوبی کشور افزایش یافته است.

وی افزود: این امر می تواند درآمدزایی مناسبی برای افراد منطقه داشته باشد.

طهماسبی افزود: در گذشته که ارز ترجیحی (۴۲۰۰ تومانی) به واردکنندگان موز پرداخت می شد تا ۶۵۰ هزار تن موز به کشور وارد می شد اما با توجه به آنکه اکنون ارز دولتی آن حذف شده از واردات این محصول کمتر شده و به حدود ۴۳۰ هزار تن رسیده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: با کاهش واردات موز به کشور تولید این محصول در کشورمان افزایش یافته است و به ۹۲ هزار تن به ۱۲۰ هزار تن رسیده است و درآمد مستمری برای تولیدکنندگان این محصول دارد.

وی اظهار داشت: در حال حاضر این واردات موز به کشور قانونی است و در کنار سه میوه گرمسیری دیگر با رعایت قرنطینه و تولیدات تعرفه های گمرکی به کشور وارد می شود.

این مقام مسئول ادامه داد: منطقه سیستان و بلوچستان شرایط مناسبی برای تولید موز در کشورمان دارد و حتی می توانیم کل کسری واردات این محصول که حدود ۴۳۰ هزار تن است .

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اهمیت توسعه کشاورزی شهری در شهرهای مختلف کشور گفت: این امر علاوه بر اینکه به بهبود تاثیر کربن هوای شهرها کمک می کند می تواند درآمدو اشتغالزایی برای افراد داشته باشد که در حال حاضر برخی از افراد و دستگاه ها اقدام به اجرای این فعالیت اقتصادی کردهاند.

طهماسبی تاکید کرد که کشاورزی شهری در دنیا به عنوان یک علم و فعالیت اقتصادی به حساب می آید و افراد از آن بهره مند می شوند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *