اقتصاددان ها عقیده دارند تولید ناخالص داخلی جهان ۴.۷ درصد در ۲۰۲۰ کاهش می یابد و تولید در جهان به خاطر آسیب دیدن بازار کار و کند شدن فعالیت های اقتصادی از ترس ابتلا به ویروس کرونا، تا سه ماهه دوم ۲۰۲۱ به سطح قبل از بحران کرونا بازنمی‌گردد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، اقتصاددان ها عقیده دارند با برداشته شدن شرایط قرنطینه، تولید اقتصادی در جهان در سه ماهه سوم سال جاری میلادی به سرعت بهبود پیدا می‌کند.

تام اورلیک و بیورن ونروی از اقتصاددان های بلومبرگ پیش بینی خود را از رشد تولید ناخالص داخلی جهان پایین آورده و از منفی ۴ درصد به منفی ۴.۷ درصد رسانده اند، یعنی یک رکورد فاجعه بار. تولید ناخالص داخلی آمریکا ۶.۵ درصد کاهش می یابد که دو برابر شدیدتر از رکودی است که طی بحران بزرگ مالی تجربه کرده بود.

این اقتصاددان ها عقیده دارند تولید در جهان به خاطر آسیب دیدن بازار کار و کند شدن فعالیت های اقتصادی از ترس ابتلا به ویروس کرونا، تا سه ماهه دوم ۲۰۲۱ به سطح قبل از بحران کرونا بازنمی‌گردد.

انتظار سرمایه گذاران برای بهبود اقتصادی V شکل چندان امکان‌پذیر نیست. به گفته اقتصاددان ها، روند سریع بهبودی نیاز به محرک‌های مالی سریع، مهار ویروس کرونا در سه ماهه دوم سال جاری میلادی و برداشته شدن همزمان قرنطینه ها و تعطیلی های گسترده دارد. بسیاری از اقتصادهای بزرگ دنیا نتوانسته اند این شرایط را فراهم کنند و دوره رکود را در سراسر جهان طولانی تر کرده اند.

بیشتر بخوانید
راه سخت پیش روی اقتصاد جهان برای بازگشت به رونق

اردوغان: اقتصاد اسلامی کلید بیرون آمدن اقتصاد جهان از بحران است

اقتصاددان های بلومبرگ حالا انتظار یک روند مرحله به مرحله و تدریجی را برای بهبود شرایط اقتصادی دارند. فعالیت های اقتصادی تنها زمانی رونق می گیرند که کشف واکسن کرونا ترس مصرف کنندگان را از بین ببرد.

پیش بینی که این اقتصاددان ها ارائه داده‌اند بهترین سناریوی ممکن و بر مبنای فرضیات خوشبینانه در مورد روند مهار همه‌گیری ویروس کرونا بوده است.

طبق پیش بینی بد بینانه تر این گروه اقتصادی، تولید ناخالص داخلی جهان ۶.۷ درصد در ۲۰۲۰ کاهش می یابد و تولید در جهان تا پایان ۲۰۲۱ به سطح قبل از بحران کرونا باز نخواهد گشت.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *